D&D Nieuws - Dier&Dorp laatste nieuws

Schrijf je hier in voor "D&D Nieuws"

Ontvang ons "D&D Nieuws" per mail!

1/ Schrijf je hier in

2/ Beantwoord de bevestigingsmail (kijk ook in jouw spam folder)

Veel leesplezier!!

* Verplicht veld

(Privacy)

VERTROUWELIJKHEIDSVERKLARING 
Wij verzamelen gegevens over u om u diensten aan te kunnen bieden in de meest gunstige omstandigheden. Onze firma erkent en respecteert de vertrouwelijkheid van de gegevens die u aan ons doorgeeft. De onderstaande vertrouwelijkheidsverklaring bepaalt hoe wij de persoonsgegevens van internetgebruikers, zoals naam, postadres, e-mailadres... gebruiken. 

Deze verklaring betreft alleen de gegevens die wij verzamelen via de online-aanvraagformulieren voor inlichtingen en/of de nieuwsbrief. 

Door de site te bezoeken en deze formulieren in te vullen, aanvaardt u dat wij deze gegevens verzamelen en gebruiken zoals hieronder beschreven. 

Welke klantgegevens verzamelen wij? 

Wij verzamelen de algemene gegevens van internetgebruikers, zoals hun naam, voornaam, firmanaam, volledig adres, telefoon, e-mailadres evenals de gegevens die eigen zijn aan de door u aangevraagde diensten. 

Hoe gebruiken wij uw gegevens? 

De belangrijkste reden waarom wij uw gegevens verzamelen is om uw vragen over onze producten en diensten zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden (aanvragen van een catalogus, prijsaanvragen, offerteaanvragen, vragen naar algemene informatie, nieuwsbrief). 

Klantcommunicatie: Wij kunnen uw gegevens gebruiken om contact met u op te nemen en beschouwen deze communicatie als een onderdeel van onze dienstverlening.

Met wie delen wij uw gegevens? 

De door ons verzamelde gegevens zullen nooit aan derden worden doorgegeven. 

Verwijderen van uw persoonsgegevens 

In het gebeurlijke geval dat uw gegevens zijn opgeslagen in een gegevensbank en worden gebruikt voor het verzenden van nieuwsbrieven, zoals beschreven in de vorige paragraaf (klantcommunicatie), hebt u altijd de mogelijkheid om zich uit te schrijven via deze e-mail "nieuwsbrief@dierendorp.be" met de vermelding: 'Uitschrijven'. 

Team-detail-top

facebook0

Flickr1

arrowup